Rólunk

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót!

Visszatekintve a távolabbi múltba, Hajdúszoboszlón a teniszélet kezdete az 1980-as esztendőre tehető, amikor az akkori Pedagógus szakszervezet közbenjárásával megépültek az első salakos teniszpályák városunkban. A városi teniszsport gyorsan be is indult, amelyet jelzett a számos városi és nemzetközi amatőr verseny megrendezése, a felejthetetlen hangulatú városi csapatbajnokságok lebonyolítása, majd az OB-s csapatbajnokságban való részvétel, amely csúcsaként az OB II-ig is eljutott a város teniszcsapata.

A közelmúltat tekintve kiemelendő 2005 tavasza, amikor a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Zrt-nek köszönhetően elkészült a HUNGAROSPA SPORTCENTRUM, amelyben öt darab salakos teniszpályán nyílik lehetősége arra a tenisz szerelmeseinek, hogy egy kiadós edzéssel, baráti összecsapással, vagy versenyen való megméretéssel hódolhasson kedvenc sportágának. A tenisz mellett strandröplabda-, strandfoci-, lábtenisz-, kosárlabdapályákon, vagy akár a pingpong asztalokon nyílik lehetőség sportolásra, a szabadidő aktív eltöltésére.

Nagy örömünkre 2008 februárjában átadásra került a sportcentrum legújabb létesítménye a fedett, műfüves, labdarúgás és tenisz sportágakra is alkalmas Hungarospa Sportsátor. Az átadás óta eltelt idő is igazolta, hogy milyen nagy szükség volt erre a létesítményre, hiszen városunkban kevés az olyan sportpálya, amely az időjárástól függetlenül, télen-nyáron lehetőséget biztosít a sportolásra.

Bizonyítja mindezt a kispályás labdarúgócsapatok nagyszámú jelentkezése, a teniszezők pályaigénye - hiszen ezzel megszűnt a tenisz helyi szezonalitása, mostmár télen-nyáron űzhetjük kedvenc sportágunkat - illetve újabban lábteniszezők és kézilabdázók is igénybe veszik a sportsátort.

2008 elején társalgó és öltöző helyiség is kialakításra került, amely kultúrált körülményeket biztosít a sportoláshoz.

Szeretettel várunk tehát minden kedves sportbarátot egész évben a strandfürdő által nyújtott kellemes környezetben, és kívánjuk, hogy mindenki töltse hasznosan és kellemesen a szabadidejét a sportcentrumban és a strandfürdőben egyaránt!

Honlapunkon betekintést nyerhet a sportcentrum életébe, az általunk rendezett, vagy a nálunk megrendezésre kerülő versenyekbe, rendezvényekbe. Mindehhez jó böngészést kívánunk!

Erdei László
 
 
 

Információ

Nyitvatartás: H-V 8-12 és 14-20    Pályfoglaláshoz, edzésidőpont kéréséhez, sportfelszerelés bérléséhez hívjon, vagy írjon! 

Az oldalt szerkeszti: Erdei László               

Kapcsolat

Telefon: +3620 977 5773                             Email: lacoerdei@gmail.com                     Levelezési cím:                                                 • 4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 18/F   Sportcentrum címe:                                           • Hajdúszoboszló, József Attila u. 25. (Bejárat a Thermál Hotel mellett)