Szoboszló Kupa 2018 (1/3) - Csáki Máté az első győztes!

h, 06/11/2018 - 10:55 -- Erdei László
Június 10-én rendeztük a Szoboszló Kupa elnevezésű háziversenyünket, amelyen nyolc játékos két négyes csoportban versenyzett az elődöntőbe kerülésért, majd a végső győzelemért. A három állomásos sorozat első versenyét Csáki Máté nyerte! Gratulálunk!

Az elmúlt napok rossz időjárása szerencsére jóra fordult a hét utolsó napjára, így ragyogó nyári időben sikerült lebonyolítani a versenyt. A játékosoknak nemcsak egymással, hanem a nagy meleggel is meg kellett küzdeniük. 

Kiváltképp Varga Imre töltött sok időt a pályán, akinek nem is volt sima meccse (7/9, 5/9 és 9/7), alaposan megküzdött a továbbjutás reményében, de a szerencse nem állt mellé, mivel az elődöntőbe Gulácsi Róbert jutott be a 'B' csoportból: 2-vel kevesebb vesztett game döntött a javára! Minden dícséretet megérdemel Kiss Attila, aki kisebb sérülése ellenére nagyokat küzdött, és közel is volt a továbbjutáshoz, de az utolsó meccsét végül nagy csata után vesztette el (7/9). Gém Péter az első nehéz meccse után (9/7, Varga Imre ellen) "bemelegedett" és be is jutott az elődöntőbe. Az 'A' csoportban Csáki Máté és Máté Gergő magabiztosan menetelt az elődöntő felé, a csoportelsőségről döntő meccsüket Máté nyerte meg végül egy szoros 9/5-tel! Szintén izgalmas és hosszú meccset játszott az utolsó fordulóban Varga Zsolt és Szabó Béla, amelyen Zsolt nyert 9/5-re!

Az elődöntőkben egy sima és egy nagyon szoros meccset láthattunk. Máté simán (9/0), Péter nagyon nehezen (9/7) tudott nyerni, ami a döntőre is hatással volt: Máté türelmes játékkal őrölte fel végül a kicsit elfáradó Pétert (9/3). Ezzel a versenyt Máté nyerte meg, a 3. helyen Máté Gergő végzett (9/7 Gulácsi Róbert ellen), gratulálunk! De gratulálhatunk minden résztvevőnek a helytállásért és a jó játékért! Júliusban folytatjuk!

 
 

Információ

Nyitvatartás: H-V 8-12 és 14-20    Pályfoglaláshoz, edzésidőpont kéréséhez, sportfelszerelés bérléséhez hívjon, vagy írjon! 

Az oldalt szerkeszti: Erdei László               

Kapcsolat

Telefon: +3620 977 5773                             Email: lacoerdei@gmail.com                     Levelezési cím:                                                 • 4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 18/F   Sportcentrum címe:                                           • Hajdúszoboszló, József Attila u. 25. (Bejárat a Thermál Hotel mellett)